en  hu  
 
 
 
 
 

Akciók:

Jelenleg nincsenek akciós termékeink!

Ingyenes, Cole-Parmer laboratóriumi eszközöket tartalmazó katalógus igénylése

colepalmer


Hasznos információk a Márkus féle termékekről

B-17-es BOMBÁZÓ

„BOMBÁZÓ GYÜMÖLCSÖK”

A Dr. Marcus BOMBÁZÓ GYÜMÖLCSMIX szervezetünk számára egy valódi immunerősítő bomba. Válogatott, vitamindús erős antioxidáns hatással bíró gyümölcsök és magok erejét sűríti. A gyümölcsök éltető ereje a lehető leginkább természetes formában kerül megőrzésre. A szárítást követően a gyümölcsöket és magokat apró darabokra őrlik, így teljességükben kerülnek felhasználásra. Kiskanállal, étkezések előtt fogyasztva vitaminnal látják el testünket, erősítik immunrendszerünk munkáját, antioxidáns hatást fejtenek ki szervezetünkben.

Egyes népcsoportokban, mint például a Hunzáknál (Kína és Pakisztán határán) igen magas számban élnek 99 évesnél is idősebb, jó egészségnek örvendő, aktív, derűs emberek. A Hunzák a sárgabarack legértékesebb részének a csonthéjban található magot tartják. A B17 vitamin egy természetes anyag, amely a legmagasabb koncentrációban a csonthéjasok magjaiban található, mint például a kajszibarack magbelsőjében. A napjainkban hivatalosan elfogadott orvostudomány nem tud választ adni arra, miért mentesek a Hunzák a civilizáció betegségeitől. Érdemes megfigyelnünk, hogy a hagyományos hunza étrend sárgabarackmaggal kiegészülve, az átlagos étrendnél mintegy kétszázszor több nitrilozidot (B17 vitamin) tartalmaz.

A B17 (NITRILOZID)

Legjelentősebb forrása a gyümölcsök magja, amely akkor fejti ki az igazi gyógyhatását, ha a gyümölcsöt is is fogyasztjuk mellé. A „B17-es Bombázó Gyümölcsmix”-ben a legmagasabb B17 koncentrációjú gyümölcsök és magok találhatók a helyes arányban. Ha a mindennapi táplálék nem tartalmaz megfelelő mennyiségben nitrilozidot: kóros hiányállapot alakul ki: A magas B17 tartalmú ételek enyhíthetik a reumát, csökkenthetik a magas vérnyomást és a rosszindulatú daganatos elváltozások megelőzésében és kezelésében is fontos szerepet kaphatnak – számtalan utalást találhatunk erre a népi gyógyászat ide vonatkozó megfigyeléseiben.

 
 
 
Copyright 2008 Akadimpex Kft.
Minden jog fenntartva