Cole-Parmer Instrument kizárólagos képviselet

Cégünk a Cole-Parmer Instrument cég kizárólagos magyarországi képviselőjeként forgalmazza annak termékeit a kutatás-fejlesztés, az ipar, minőség-ellenőrzés, biztonság és a környezetvédelem számára: magas minőségű árukat, jól ismert márkákat a világ vezető gyártóitól.

Laboratóriumi és ipari szivattyúkat, a teljes MASTERFLEX® és ISMATEC® termékskálát, csöveket széles anyag- és méretválasztékban: C-FLEX®, CHEM-SURE®, Norprene®, PharmMed®, Tygon®, Viton®. OAKTON® hőmérsékletmérőket, pH-mérőket, vezetőképesség-mérőket, nedvesség-mérőket, Digi-Sense® előkalibrált eszközöket, hordozható mérőműszereket páratartalom, nedvesség, fény, légáramlás, időjárás, abszolút nyomás, harmatpont és rezgés méréséhez, ADVANTEC® és saját márkás laboratóriumi szűrőeszközöket és anyagokat.

A Cole-Parmer sajátmárkás laboratóriumi berendezéseinek választéka mérlegeket, vízfürdőket és keringetőket, keverőket és rázógépeket, inkubátorokat, kemencéket, hűtőszekrényeket és fagyasztókat, valamint pH-mérő készülékeket és tartozékokat tartalmaz.

Az InnoCal®, a Cole-Parmer saját divíziója, műszerek kalibrálásával foglalkozik. Az akkreditált metrológiai laboratórium segít a vevőknek megfelelni az ISO, az FDA, az USDA, az EPA, a GLP / cGMP és egyéb minőségi előírásoknak.

Kapcsolat: