Accu-Chek Smart Pix adatátviteli eszköz

Leírás

 Tiszta képet biztosítunk a cukorbetegség hatékonyabb gondozásához.

Az Accu-Chek Smart Pix rendszer különböző Accu-Chek vércukormérőkből és inzulinpumpákból származó vércukorértékek, illetve terápiával kapcsolatos adatok egyszerű és automatikus elemzésére szolgál. Egyszerű és informatív grafikonok nyerhetőek a vércukormérő és az inzulinpumpa adatairól, amik megkönnyítik a cukorbetegség gondozását.

A rendszer ezekből az összetevőkből áll: Accu-Chek Smart Pix szoftver. Az Accu-Chek Smart Pix szoftver készíti a jelentéseket és ezenkívül lehetővé teszi több felhasználó, illetve beteg adatainak kezelését.

A szoftver az alábbi módokon érhető el:

 

Az Accu-Chek Smart Pix készülékkel (a telepítőprogram közvetlenül a készüléken található)

Infravörös interfészen keresztül történő kommunikációhoz az Accu-Chek Smart Pix adatátviteli készüléket használja. Az Accu-Chek Smart Pix adatátviteli készülék a számítógéphez csatlakozik és segítségével letölthetők az infraporttal rendelkező vércukormérőkön és inzulinpumpákon (Accu-Chek Performa vércukormérő és Accu-Chek Combo inzulinpumpához tartozó Accu-Chek Performa Combo vércukormérő) található adatok.

Közvetlen micro-USB csatlakozóval rendelkező vércukormérőhöz (Accu-Chek Active vércukormérő) egy megfelelő USB-kábelt (USB-A Micro-B) használjon és a weboldalon ingyenesen elérhető Accu-Chek Smart Pix szoftvert töltse le.

A diabétesz hatékony kezelésében valamennyi vércukorérték fontos információval bír. Ezért fontos a rendszeres vércukor-önellenőrzés. A kapott adatok kiértékelésével Ön teljes képet kaphat anyagcsere állapotáról, és kezelőorvosa időben meghozhatja a szükséges terápiás módosításokat.

Az első használat előtt figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót!

A készlet tartalma:

  • Accu-Chek Smart Pix adatátviteli készülék
  • Használati útmutató

Termék jellemzők:

  • Közvetlen hozzáférés az adatokhoz az Accu-Chek Smart Pix adatátviteli készülék segítségével: plug-and-play csatlakozási mód, nincs szükség külön szoftver telepítésére
  • Könnyű kezelhetőség: a vércukormérő készülék vagy az inzulinpumpa adatai egyszerűen és gyorsan, infravörös kapcsolaton keresztül megjeleníthetők számítógépén
  • Hatékony segítség: az Accu-Chek Smart Pix a cukorbetegséggel kapcsolatos adatokat képként, könnyen kiértékelhető grafikonok formájában jeleníti meg