Tensoval Duo Control vérnyomásmérő készülék

Leírás

Tensoval Duo Control vérnyomásmérő készülék

A Tensoval duo control vérnyomásmérő készülék felhasználóbarát tulajdonságainak, és a kettős mérési technológiának köszönhetően lehetővé teszi a megbízható otthoni vérnyomásmérést.

Egyszerű kezelhetőség: A jól látható, nagy nyomógombok, a könnyen kezelhető elemtartó, az intuitív menürendszer, és a nagy display lehetővé teszik a könnyű vérnyomásmérést, ráadásul mindezt olyan pontosan és gyorsan, mintha az orvosa mérné.

Kényelmes mérés: A kényelmes felkari mandzsettán található fül és a könyökhajlat számára kialakított bemélyedés logikus és helyes használatot tesz lehetővé, illetve megakadályozza a mandzsetta lecsúszását.

A Comfort Air Technológia automatikusan meghatározza az egyéni szisztolés vérnyomást (felső érték) a felfújás során, és a nyomást ennek megfelelően állítja be, 30 Hgmm-t adva az egyéni szisztolés értékhez. A mandzsetta 3 különböző méretben áll rendelkezésre.

Innovatív mérési technológia: Az egyedülálló Duo Sensor Technológia az oszcillometrikus és a Korotkoff technológia ötvözete. Felismeri a szívritmuszavart és a gyenge pulzushangot. Elsősorban az orvosok által is használt igen pontos Korotkov-módszer szerint mér. Nagyon halk pulzus esetén a készülék automatikusan átvált az oszcillometrikus mérési módszerre.

A termék főbb jellemzői:

  • Nagy pontosság: a Duo Sensor Technológiának köszönhetően nagy pontosság jellemzi
  • Megbízható: felismeri és jelzi a szívritmuszavart Felhasználóbarát: egyszerű kezelhetőség a felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően
  • Kényelmes: felhasználók bevonásával megtervezett kényelmes mandzsetta Comfort Air Technológiával
  • Praktikus: napi két érték tárolása 2 fő részére 30 napon keresztül
  • Biztonságos: a nemzetközi szabványoknak megfelelően klinikailag validált Gazdaságos: hosszú élettartamú (kb. 1400 mérésre alkalmas) elemekkel Intelligens technológia: USB kábellel számítógépre csatlakoztatható