BM- Lactate tesztcsík 25x

Leírás

25 db tesztcsík a vér laktátszintjének mennyiségi meghatározására friss, vagy heparinizált friss kapilláris vérből.
A tesztcsíkok csak az Accusport®, Accutrend® Lactate, vagy Accutrend® Plus készülékekkel használhatók.
In Vitro diagnosztikai felhasználásra.
Önellenőrzésre alkalmas.

Mérési tartomány: 0,8 – 22 mmol/L (vér érték)
0,7 – 26 mmol/L (plazma érték)
Fontos!
Az Accusport®, Accutrend® Lactate, vagy Accutrend® Plus készülékekbe beépített átváltási művelet lehetővé teszi akár a vérre, akár a plazmára vonatkoztatott eredmény megjelenítését. A mérést azonban ténylegesen csak vérrel lehet elvégezni.
A mérés elvégzésére alkalmas hőmérséklettartományt a tesztleírás tartalmazza.

A tesztcsíkok szobahőmérsékleten tárolhatók, +2Co és +30Co között, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen, és a dobozon megjelölt időpontig felhasználhatók!
Fontos, hogy tárolás közben a tesztcsíkokat ne érje nedvesség, vagy egyéb külső behatás, ezért a tesztcsíkokat mindig az eredeti csomagolásban tárolja, és a fém dobozt mindig gondosan zárja be!
Csakis olyan tesztcsíkot használjon fel, melynek szavatossági ideje még nem járt le. Lejárt szavatosságú tesztcsík használata téves mérési eredményekhez vezethet!

A mérés megkezdése előtt olvassa el az Ön által használt Accutrend® készülék használati útmutatóját, illetve a BM-Lactate tesztcsík dobozában található tájékoztatót! A mérés során pontosan tartsa be az ezen leírásokban szereplő utasításokat.
A BM-Lactate tesztcsíkokat csak a fentebb felsorolt készülékekkel használja!

Kódolás
Minden egyes tesztcsík-csomag tartalmaz egy kódcsíkot. A kódcsíkon olyan, a tesztcsíkra vonatkozó információk vannak rögzítve, melyeket a mérőműszer a mérési eredmények meghatározásakor használ fel. Minden új doboz BM-Lactate tesztcsík megkezdésekor az új kódcsíkkal kódolni kell az Accutrend® készüléket. Őrizze meg a csomaghoz tartozó kódcsíkot, amíg az összes tesztcsíkot el nem használta. A kódcsíkot azonban nem szabad a tesztcsíkok dobozában tartani, mert a tesztcsíkok minősége károsodhat.

Kontrollmérés
A BM-Lactate tesztcsíkok és az Ön által használt Accutrend® készülék helyes működése és megfelelő használata a BM-Control-Lactate kontroll folyadékkal ellenőrizhető.
További részleteket az Accutrend® készülék használati útmutatójában és a BM-Control-Lactate kontrolloldat tájékoztatójában találhat.

A vér laktátszintjének fizikai terhelés során történő önellenőrzése lehetővé teszi, hogy meghatározzuk a terhelés helyes intenzitását, valamint a terhelés és a regenerálódás helyes arányát. Azt javasoljuk, hogy az önellenőrzés megkezdése előtt kérjen meg egy egészségügyi szakembert, hogy tanítsa meg a tesztcsík használatára.