Accutrend Glucose tesztcsík 25×

Leírás

25 db tesztcsík a vércukorszint mennyiségi meghatározásához friss kapilláris vérből. Önellenőrzésre alkalmas.
In Vitro diagnosztikai felhasználásra.

Használható az Accutrend®, Accutrend® GC, Accutrend® GCT, Accutrend® mini, Accutrend® alpha, Accutrend® DM és Accutrend® Plus készülékekhez.

Mérési tartomány: 1,1–33,3 mmol/L
(kivéve az Accutrend® alpha és mini készülékeket)

A tesztcsíkok szobahőmérsékleten tárolhatók, +2Coés +30 Co között, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen, és a dobozon megjelölt időpontig felhasználhatók!
Fontos, hogy tárolás közben a tesztcsíkokat ne érje nedvesség, vagy egyéb külső behatás, ezért a tesztcsíkokat mindig az eredeti csomagolásban tárolja, és a fém dobozt mindig gondosan zárja be!
Csakis olyan tesztcsíkot használjon fel, melynek szavatossági ideje még nem járt le. Lejárt szavatosságú tesztcsík használata téves mérési eredményekhez vezethet!

A vércukor-mérés megkezdése előtt olvassa el az Ön által használt Accutrend® készülék használati útmutatóját, illetve az Accutrend® Glucose tesztcsík dobozában található betegtájékoztatót! A mérés során pontosan tartsa be az ezen leírásokban szereplő utasításokat.
Az Accutrend® Glucose tesztcsíkokat csak a felsorolt Accutrend® készülékekkel használja, egyéb esetekben hibás mérési eredményt kap!

Kódolás
Minden egyes tesztcsík-csomag tartalmaz egy kódcsíkot. A kódcsíkon olyan, a tesztcsíkra vonatkozó információk vannak rögzítve, melyeket a mérőműszer a mérési eredmények meghatározásakor használ fel. Minden új doboz Accutrend® Glucose tesztcsík megkezdésekor az új kódcsíkkal kódolni kell az Accutrend® készüléket. Őrizze meg a csomaghoz tartozó kódcsíkot, amíg az összes tesztcsíkot el nem használta. A kódcsíkot azonban nem szabad a tesztcsíkok dobozában tartani, mert a tesztcsíkok minősége károsodhat.

Figyelem!
Az önállóan végzett vércukorszint-ellenőrzés nagyobb biztonságot nyújt Önnek a mindennapokban, és segítséget jelent orvosának a terápia megállapításához, de az önellenőrzés nem helyettesítheti a rendszeres orvosi felülvizsgálatot!

Kontrollmérés
Az Accutrend® Glucose tesztcsíkok és az Ön által használt Accutrend® készülék helyes működése és megfelelő használata az Accutrend® Control G kontrollfolyadékkal ellnőrizhető.
További részleteket a készülék használati útmutatójában és az Accutrend® Control G kontrolloldat tájékoztatójában találhat.