Accutrend Triglyceride tesztcsík 25×

Leírás

25 db tesztcsík a trigliceridek mennyiségi meghatározására friss, vagy heparinizált friss kapilláris vérből.
Csak az Accutrend® GCT, vagy Accutrend® Plus készülékekkel használható.
In Vitro diagnosztikai felhasználásra.
Önellenőrzésre alkalmas.

Mérési tartomány: 0,80 – 6,86 mmol/L
Normál érték: a 2,3 mmol/L alatti triglicerid értékek

A tesztcsíkok szobahőmérsékleten tárolhatók, +2Co és +30 Co között, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen, és a dobozon megjelölt időpontig felhasználhatók!
Fontos, hogy tárolás közben a tesztcsíkokat ne érje nedvesség, vagy egyéb külső behatás, ezért a tesztcsíkokat mindig az eredeti csomagolásban tárolja, és a fém dobozt mindig gondosan zárja be!
Csakis olyan tesztcsíkot használjon fel, melynek szavatossági ideje még nem járt le. Lejárt szavatosságú tesztcsík használata téves mérési eredményekhez vezethet!

A mérés megkezdése előtt olvassa el az Ön által használt Accutrend készülék használati útmutatóját, illetve az Accutrend® Triglyceride tesztcsík dobozában található betegtájékoztatót! A mérés során pontosan tartsa be az ezen leírásokban szereplő utasításokat.
Az Accutrend® Triglyceride tesztcsíkokat csak a felsorolt Accutrend® készülékekkel használja, egyéb esetekben hibás mérési eredményt kap!

Kódolás
Minden egyes tesztcsík-csomag tartalmaz egy kódcsíkot. A kódcsíkon olyan, a tesztcsíkra vonatkozó információk vannak rögzítve, melyeket a mérőműszer a mérési eredmények meghatározásakor használ fel. Minden új doboz Accutrend® Cholesterol tesztcsík megkezdésekor az új kódcsíkkal kódolni kell az Accutrend® készüléket. Őrizze meg a csomaghoz tartozó kódcsíkot, amíg az összes tesztcsíkot el nem használta. A kódcsíkot azonban nem szabad a tesztcsíkok dobozában tartani, mert a tesztcsíkok minősége károsodhat.

Kontrollmérés
Az Accutrend® Triglyceride tesztcsíkok és az Ön által használt Accutrend® készülék helyes működése és megfelelő használata az Accutrend® Control TG 1 kontroll folyadékkal ellenőrizhető.
További részleteket az Accutrend® készülék használati útmutatójában és az Accutrend® Control TG 1 kontrolloldat tájékoztatójában találhat.

Figyelem!
A trigliceridszint meghatározása a beteg zsíranyagcsere állapotáról ad információt a kezelőorvosnak. A további diagnosztikai vizsgálatok és a kezelés lépéseinek meghatározása, illetve a beteg állapotváltozásának felmérése ezen alapul.
Az önkontroll azonban nem helyettesítheti a rendszeres orvosi ellenőrzést!
Az önkontroll eredményeit ajánlott feljegyezni, és megbeszélni a kezelőorvossal.